PoliticăȘtirile zilei

Ministrul de Externe, audiat cu ușile închise | Deputatul Andi Cristea: „Este nevoie de o comunicare permanentă între legislativ și executiv”

Deputatul PSD Andi Cristea consideră esențială o comunicare permanentă între Parlament și Guvern, mai ales în contextul internațional generat de situația din Ucraina. În acest sens, parlamentarul buzoian a anunțat că a avut loc deja o audiere a Ministrului de Externe român:

În săptămâna care tocmai se încheie, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă al Camerei Deputaților, l-am audiat cu ușile închise pe Ministrul de Externe referitor la situația din Ucraina.
Este nevoie de o comunicare permanentă între legislativ și executiv pe teme care privesc evoluțiile din țările vecine precum și cele de securitate din bazinul Mării Negre, dar și poziția statului român în cadrul Alianței Nord-Atlantice și a Uniunii Europene. Astfel, dialogul purtat în cadrul comisiilor de externe reunite al Parlamentului face parte din colaborarea firească și loială între puterile statului.”, a scris deputatul PSD pe pagina sa de Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: