Știrile zilei

Ministrul Mediului și primarul Toma au anunțat o campanie de împădurire pe digul râului Buzău

Prezent vieri în Buzău, ministrul Mediului a anunțat pentru la toamnă o amplă acțiune de împădurire, care prevede plantarea a o sută de mii de puieți de-a lungului digului Buzău. Noua perdea forestieră se va întinde pe 20 de hectare de teren degradat.

De Ziua Mondială a Mediului, ministrul Costel Alexe a venit în vizită la digul râului Buzău. Aici, pe întreaga lungime a digului, pe partea cealală a malului, înspre oraș, va fi ridicată o perdea forestieră, pe o suprafață de peste 20 de hectare, pe un teren degradat.

Ministrul a menționat că, în toamnă, va începe plantarea a 100.000 de puieți:

”La mulțumesc autorităților locale că au pus la dispoziție aceste teren de 20,2 hectare din care 7 hectare sunt în sit-ul Natura 2000. În această toamnă vom planta 100.000 de puieți. Vrem că prin această acțiune pe care o facem la nivel național cu sprijinul comunităților locale să facem cea mai mare extindere a fondului forestier național din ultimii 30 de ani”, a spus ministrul Mediului Costel Alexe.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Zona respectiva aparține de CJ , ministerul Apelor și Pădurilor. Cu ce ocazie pozează Toma acolo ?
    Trebuie să înțelegeți că “a aplauda un politician pentru că a făcut ceva e ca și cum ai aplauda bancomatul că îți dă banii tai” treziți-vă. Buzăul are nevoie de străzi asfaltate , infrastructura rutieră , locuri de muncă. Nuferi lipseau în Buzau că in rest este capitala europeană la toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button