Știrile zilei

MISTER total în jurul morții Valentinei (video)

Nimeni nu poate ști ce s-a întâmplat azi-noapte în apartamentul de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în care o tânără în vârstă de 22 de ani a fost găsită carbonizată după un incendiu violent. Dacă a fost o mână criminală sau un accident nefericit rămâne încă o necunoscută, cel puțin până la efectuarea necropsiei care va scoate la iveală cauzele morții tinerei.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili modul în care s-a produs cumplita tragedie ce a ucis o tânără de 22 de ani, din Buzău. Valentina locuia singură în apartamentul situat la etajul al nouălea al blocului turn din stânga bisericii „Sfântul Spiridon”. Locuința îi fusese cumpărată în urmă cu trei ani de către părinți, înainte ca aceștia să se despartă. Mama sa era plecată la muncă in Italia, în timp ce tânăra locuia singură.

Pentru că există tot mai multe zvonuri potrivit cărora fata ar fi dat aseară o petrecere, anchetatorii vor acum să afle ce ar fi putut cauza incendiul care a dus la moartea unui om. În același timp, polițiștii și reprezentanții ISU sunt rezervați cu privire la detaliile din jurul morții, singurul detaliu fiind acela că fata a fost găsită într-o poziție „nefirească”. La acest moment nu se știe nici dacă flăcările au surprins-o pe tânără în viață și dacă a aceasta a încercat să iasă sau dacă victima era deja decedată.

  • Destin frânt.

După ce a lucrat, o vreme, la recepția hotelului B90, Valentina a plecat în Marea Britanie, dar s-a întors la scurt timp. Vecinii spun că în apartamentul său se dădeau mereu petreceri, iar muzica tare devenise deja o problemă. Aseară, vecinii ar fi rugat-o pe tânără să dea muzica mai încet, dar petrecerea s-a terminat abia spre dimineață.

În jurul orei 06:00, locatarii au fost treziți de bubuiturile pompierilor și de fumul dens. După lichidarea flăcărilor izbucnite în apartamentul fetei, pompierii au reușit să intre în locuință, unde au făcut macabra descoperire. Valentina era întinsă pe jos, cu trupul carbonizat în urma incendiului devastator.

La fața locului au ajuns, la scurt timp, polițiștii criminaliști, care vor stabili acum împrejurările în care a avut loc tragedia. În cadrul anchetei, un rol decisiv îl va avea ISU Buzău, care trebuie să stabilească de la ce a pornit focul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */