Administrație

MITĂ de 1000 de lei pentru un polițist din Buzău

Angajatul unei unități militare a fost pus sub urmărire penală după ce procurorii DGA l-au prins în timp ce încerca să dea mită unui polițist din cadrul unui post de poliție comunală.
„Lucrătorii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Buzău, sub coordonarea mita-politistprocurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău l-au prins în flagrant pe B.C.S., personal civil angajat al unei unități militare, în timp ce oferea suma de 1.000 lei unui agent de poliție din cadrul unui Post de poliție comunală – I.P.J. Buzău, pentru ca acesta să nu-și îndeplinească în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, în sensul de a facilita obținerea unei soluții favorabile într-un dosar penal în care suspectul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.” se arată în comunicatul DGA.
Flagrantul a fost organizat în urma denunţului depus de poliţist la Direcţia Generală Anticorupţie – S.J.A. Buzău și s-a realizat la sediul Postului de Poliţie Comunală. Acum, angajatul unității militare este cercetat pentru dare de mită, însă a fost lăsat în libertate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: