PoliticăȘtirile zilei

Mocanu Jr. sare la gâtul lui Boșcodeală: „Îngâmfare, aroganță și lipsă de considerație!”

Deputatul Adrian Mocanu nu ratează nicio ocazie să îl atace pe nașul său de cununie, liderul PSD, Constantin Boșcodeală. Într-un comunicat de presă remis astăzi, Mocanu îi reproșează lui Boșcodeală o „înțelegere neonorabilă” cu Cristi Bîgiu pe tema alegerii noului vicepreședinte și, în general, intransigență în conducerea partidului:
„Luni, 31 august 2015, proiectul de hotarare referitor la alegerea unui nou vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau a fost retras de pe Bosco - Mocanu.jpg ggggggggggggggggggordinea de zi, in conditiile in care saptamana trecuta se prefigura o intelegere neonorabila intre conducerea actuala a PSD si seful Consiliului Judetean pentru desemnarea domnului Petre Adrian, un nou-venit in PSD, in postura de candidat al partidului pentru functia amintita. Interventia noastra publica si sustinerea de care aceasta s-a bucurat in randul membrilor PSD in general si al consilierilor judeteni ai PSD in special au avut un rol important in amanarea alegerii noului vicepresedinte.
Doresc sa multumesc, pe aceasta cale, social-democratilor care nu au dorit sa se lase manipulati, care au decis sa nu lase o asemenea decizie importanta la cheremul unui singur om. Este o dovada a faptului ca lucrurile au inceput sa se schimbe in PSD Buzau, ca situatia in care un singur om lua decizii pentru partid, cele mai multe discutabile, nu mai este permisa.
Pentru ca subiectul de la care a pornit discutia nu poate fi rezolvat cu o amanare, solicit in mod public includerea temei desemnarii noului vicepresedinte pe agenda forurilor de conducere din partid. Este singura modalitate prin care domnul Boscodeala poate demonstra ca este capabil sa renunte la ingamfarea, aroganta si lipsa de consideratie fata de oameni cu care a condus partidul pana acum. Sunt sigur ca decizia rezultata in urma deliberarilor din cadrul partidului va cantari mai mult in ochii electoratului decat intelegerea intre doua personaje certate cu legea. Sustinerea mea se indreapta spre oamenii valorosi profesional si politic din PSD, precum Stefan David, Gabi Baciu, Constantin Ghinioiu, Gheorghe Bodea, Doru Muzgoci, Danut Pale sau Cornel Diaconita. Ii asigur pe aceasta cale pe toti membrii organizatiei judetene a PSD ca, alaturi de primarii si consilierii nostri locali si judeteni, de o parte a parlamentarilor partidului si de membrii de baza ai PSD, ma voi stradui sa blochez orice incercare a gruparii Bigiu-Boscodeala de a lua decizii politice in interes personal sau de a conduce discretionar partidul.”, a transmis Mocanu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button