Știrile zilei

Modificare importantă în traficul buzoian | Șoferii, rugați să se conformeze

Măsură strictă, dar necesară, luată de autorități la coborârea de pe podul de la Fabrica de Bere. Astăzi, în zona cimitirelor de pe variantă au fost montate separatoare de sens din beton, menite să împiedice întoarcerea sau virajul la stânga, către strada Veteranilor. Zona devenise polul accidentelor.

Poliția speră ca măsura montării separatoarelor să stopeze un fenomen periculos, soldat cu pierderi de vieți omenești. La coborârea de pe pod, în zona Fabricii de Bere, șoferii rulau cu viteză și, de multe ori, intrau în coliziune cu mașinile oprite pe mijlocul șoselei, pentru virajul la stânga.

În luna decembrie, doi pasageri ai unui taxi au murit după ce au fost izbiți violent din spate de un autoturism care cobora de pe pod. Taxiul oprise chiar pe mijlocul șoselei, pentru a efectua un viraj la stânga, spre strada Veteranilor, în momentul în care a fost spulberat de Loganul unui bucureștean.

În primele trei luni ale anului, alți doi oameni au plătit cu viața, după ce au încercat să traverseze șoseaua circulată.

Separatoarele din beton vor preveni pătrunderile pe contrasens, întoarcerile și traversarea pietonilor. Singurul neajuns rămâne acum acela că, odată încadrați pe sensul de mers Bere-Bariera Ploiești, șoferii nu vor mai avea posibilitatea să întoarcă decât în rondul de la Calea Eroilor sau la cel de la Hanul lui Țintă.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Se poate intoarce in intersectia de la Pasarela Nehoiu! Pentru a reintra pe Soseaua de Centura si intra pe breteaua din dreapta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close