Știrile zilei

Modificare IMPORTANTĂ, în traficul din Buzău!

O modificare importantă în traficul buzoian a fost decisă recent de către reprezentanții Comisiei de securitate rutieră a municipiului Buzău.

Mai exact, este vorba despre montarea unui indicator su semnificația OPRIRE pe strada Orizontului, chiar la intersecția cu strada Constituției. Situația va fi oarecum similară cu cea existentă până nu demult la intersecția străzilor Prutului și Constituției.

Acum, șoferii care circulă pe Constituției – dinspre Romcarbon – ajung la intersecția cu strada Orizontului, unde sunt nevoiți să oprească. Începând de mâine, regimul de prioritate în intersecție se va schimba. Astfel, șoferii de mai sus vor putea vira la dreapta către rondul XXL fără să se asigure dacă din partea stângă le vine vreo mașină.

Același lucru este valabil și pentru șoferii care vin de la XXL pe Oriozntului și virează la stânga pentru a intra pe Constituției. Ei vor avea prioritate în curbă, în timp ce șoferii care vin din sens opus, dinspre cimitirul „Simileasca”, vor fi obligați să oprească la STOP.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

  • daca tot ai dat aceasta stire, te-as ruga sa verifici delimitarea de dupa trecerea de pietoni colt Constitutiei cu Prutului!

Statistici T5