EducaţieȘtirile zilei

Moment SPECIAL în Parcul Tineretului (VIDEO)

Spectacolul organizat aseară de Palatul Copiilor Buzău în Parcul Tineretului s-a încheiat cum nu se poate mai frumos. Dacă întregul program artistic dedicat zilei de 1 Iunie a fost susținut de copii, finalul a schimbat rolurile: părinții s-au urcat pe scenă și au acaparat microfonul, în timp ce micuții au mers în public și le-au urmărit prestația.

Momentul a fost „regizat” din timp, însă și rezultatul a fost unul pe măsură. La un moment dat, după prestația elevilor, conducătoarea grupului Happy Kinds, prof. Oana Dobre de la Palatul Copiilor Buzău, a urcat pe scenă cu un grup de părinți. Spre surprinderea publicului, Corul Părinților „HappyKids” s-a descurcat de minune, interpretând perfect piesa „Vals” a lui Smiley.

Deși majoritatea în cor a fost deținută de mămici, la final, s-a remarcat și un domn. Este vorba chiar despre directorul Direcției Agricole Buzău, ing. Cosmin Florea, care nu s-a sfiit să o invite la dans, așa cum spunea melodia, pe inițiatoarea mișcării Happy Kids, prof. Oana Dobre.

Momentul părinților a fost pe placul tuturor participanților, dar cel mai tare i-a emoționat tot pe adulții care, fie și preț de cinci minute, s-au simțit din nou copii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button