Administrație Știrile zilei

Municipiul Buzău va avea un „mall de servicii”

În viitor, cetăţenii municipiului Buzău îşi vor putea achita facturile sau vor putea discuta cu funcționari ai Primăriei în cadrul unui mall de servicii ce va funcționa în actuala clădire a Bazarului. „A doua Primărie”, așa cum o numește edilul Constantin Toma, va dispune de un ghişeu special, tocmai pentru ca buzoienii să nu mai facă multe drumuri.

Desemnarea câştigătorului licitaţiei pentru reabilitarea şi recompartimentarea Bazarului este doar o chestiune de zile. În acest context, primarul Buzăului a anunțat că există un proiect de amenajare și dotare a spațiului și de transformare a lui într-un mall de servicii.

Ideea i-a fost dată primarului Toma de către modelul „Oradea”, acolo unde cetăţenii au posibilitatea să-şi achite amenzile, taxele şi impozitele, dar și să plătească diverse facturi, de la cele pentru energie, până la bilete de tren sau avion.

În primăvara acestui an, Bazarul a fost evacuat, din dispoziţia Primăriei. Comercianţii s-au mutat într-o clădire situată la câţiva metri de imobilul în care au stat mai bine de 20 de ani.

FOTO: accentmedia.ro / Primăria Deva

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */