Râmnicu SăratȘtirile zilei

Municipiul Râmnicu Sărat, promovat la nivel național de echipa „ROventura”

După ce au vizitat Buzăul și s-au declarat încântați de transformările prin care a trecut orașul, membrii echipei Roventura au poposit la Râmnicu Sărat. Aici, Andreea și George au descoperit un oraș cu o istorie bogată, care are încă multe de oferit.

Fosta capitală a unui județ dispărut (Slam Râmnic), așezarea de pe Valea Râmnicului a fost și vamă, a fost și târg, iar astăzi este cel de-al doilea municipiu al județului Buzău. Reprezentanții săi le-au povestit gazdelor emisiunii de reportaje că se mândresc cu tineri talentați, locuri încărcate de istorie, clădiri ridicate de arhitecți celebri și personalități care au făcut cunoscut în țară și în străinătate numele Râmnicului.

Însoțiți de reprezentanți ai municipalității, Andreea și George au vizitat Gara veche, Închisoarea Tăcerii, Parcul Central, Palatul Administrativ, Complexul Brâncovenesc și alte locuri care dau amprenta acestei zone.

Am privit orașul prin ochii călătorului preocupat să surprindă frumosul din cotidianul românesc și m-am bucurat!

Minunata echipă ROventura a poposit pentru două zile în municipiul nostru și ceea ce au povestit lumii largi despre Râmnicu Sărat este mai expresiv și mai prețios decât noi înșine gândim și vorbim uneori despre oraș.

Foto: youtube.com/Roventura

Prin ochii lor totul pare altfel… mai frumos, mai viu, mai optimist. Sunt mândru de Râmnicu Sărat și de oamenii lui! Sus Râmnicul! 🇹🇩 Mulțumim Andreea Stravoiu și George Mihai, mulțumim echipei Kanal D Romania! mulțumim ROventura!”, a scris primarul din Râmnicu Sărat pe Facebook.

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!