CORONAVIRUS

A murit Florin Ursache, tânărul teolog bolnav de leucemie

Florin George Ursache, tânărul teolog în vârstă de 20 de ani bolnav de leucemie limfoblastică,  a pierdut astăzi bătălia cu boala. S-a 646x40410stins fugerător, precum flacăra unei lumânări abia aprinse, în bătaia nemiloasă a vântului, alături de familie și de cei care l-au iubit.

Fost elev al Seminarului Teologic Buzău, Florin își dorea să devină preot, fiind admis recent admis la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București.

Luna septembrie a anului trecut i-a dat toate planurile peste cap, pentru că medicii l-au diagnosticat cu o boală necruțătoare:  leucemie acută limfoblastică.

A urmat tratamente chimioterapice lungi și costisitoare, însă organismul său nu a răspuns pozitiv. La începutul anului, boala s-a agravat, băiatul având nevoie disperată de sânge.

Deși slăbit de boală, Florin nu și-a pierdut nicio clipă speranța. Acum câteva florinzile, tânărul transmitea tuturor urări de pace și iubire, el însuși fiind parcă împăcat cu destinul său nefericit: ”O seara frumoasa si binecuvantata! Tuturor pace si bucurie! Sa cautam catre pacea inimii!”, ne ura acesta…

  • E greu să alegi din bogăția de vorbe a limbii române, cuvintele potrivite pentru a-l descrie pe Florin. . Ele sunt de prisos acum, când băiatul ”a trecut prea repede, dar cu mult curaj pragul Infricosatoarei Judecati, pe care Evanghelia ne-a vestit-o la Sfânta Liturghie.”

Să ne rugăm pentru sufletul lui și pentru alinarea familei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte!

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: