Știrile zilei

N-a putut trăi fără ea! Ce scria în biletul de adio

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre relația austriacului Rudolf H. cu românca de 26 de ani, din Potoceni. După un început de căsnicie fericit, se pare că între cei doi ar fi intervenit neînțelegeri ce au culminat cu sinuciderea bărbatului. Motivele gestului său necugetat sunt tot mai evidente.

„Renunț la viață de dragul ei!” ar fi scris Rudolf în bietul de adio, lăsat pe podul de la Mărăcineni, în locul de unde a plonjat cu lațul de gât. Publicația Observatorul Buzoian a fost cea care a difuzat, în premieră, cuvintele aflate pe biletul de adio, pe care anchetatorii l-ar fi tradus astăzi.

Sunt localnici care nu cred deloc în varianta unui bărbat obsedat de sănătate, care ar fi fost în stare să se omoare pentru că soția sa fuma. Alții susțin că, dimpotrivă,  Rudolf ar fi ales să-și ia viața pentru că, la scurt timp după căsătoria civilă, soția sa și-ar fi schimbat atitudinea. Sunt și voci care susțin că bărbatul avea motive să fie gelos și că nu ar fi suportat o decepție, mai ales după ce și-a pierdut soția răpusă de cancer acum un an.

Un puternic resort interior l-a făcut pe austriac să-și pună capăt zilelor, la 24 de ore după ce ar fi părăsit locuința și ar fi dormit la hotel. Și aici, părerile sunt împărțite. Soția ar fi declarat că acesta a plecat voluntar de la domiciliu – amenințând că se va sinucide – și nicidecum că ar fi fost dat afară din casă.

Indiferent care ar fi fost motivul pentru care Rudolf a decis să-și pună capăt zilelor, soția sa nu poate fi acuzată de nimic. Ea se află în doliu, iar prietenii o susțin pe Facebook în aceste momente grele. Femeia este singura rudă de gradul I a lui Rudolf, aflată în România, care poate merge să ridice cadavrul de la morgă.

Totuși, Ambasada Austriei a fost anunțată, iar familia bărbatului a aflat despre cumplita întâmplare de ieri. Bărbatul, deținător al unei fabrici de  cabluri în Cehia, avea o fiică de 23 de ani, din prima căsătorie.

Rudolf H. locuia împreună cu iubita sa, iar pe 27 iulie urmau să se căsătorească religios, după ce se făcuseră căsătoria civilă la Mărăcineni. Cel mai probabil, susţin localnicii, gestul extrem al austriacului a survenit în urma disensiunilor conjugale. De altfel, duminică seară, după o ceartă în cuplu, austriacul ar fi plecat de acasă şi nu s-a mai întors. În locul din care s-a aruncat,  autorităţile au găsit un bilet de adio redactat în germană.

„I-am cunoscut personal,un cuplu frumos,el o persoana extrem de afectiva nu am mai intilnit asa ceva!Un om educat ,invatat si cu foarte mult bun simt!Pacat de tot ce construise sa sfirseasca asa..”, a scris o cunoștință pe Facebook.

Ca să coboare cadavrul, pompierii au fost nevoiţi să traverseze cu barca râul Buzău. Mai mulţi şoferi l-ar fi văzut pe austriac plimbându-se pe pod, cu frânghia în mână, însă nimeni nu s-a gîndit că acesta va recurge la gestul extrem.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close