Știrile zilei

„N-am văzut așa ceva de când sunt!” – FOTO

Ne place atmosfera de festival, oricât de mult am nega-o. O dovedesc imaginile surprinse aseară în Drăgaică, acolo unde peste 10.000 de oameni au petrecut și s-au dat în comedii, reușind să creeze o atmosferă inedită.

Aserară, în Drăgaică, n-aveai loc să arunci un ac. Cea de-a CCXXXXI-a ediție a renumitului târg buzoian a atras, parcă, mai mulți vizitatori ca niciodată. Meritul îi aparține organizatorului, Alfred Vasilescu, cel care a reușit să găsească echilibrul perfect între muzică, distracție și gastronomie, bifând cifre record la casele de vânzare a biletelor.

Și pentru că vorbim de bilete, trebuie spus că prima săptămână de Drăgaică a însemnat peste 100.000 de bilete vândute, iar asta în condițiile în care prima sâmbătă a fost intrarea gratuită. Cozi de sute de persoane s-au format la intrare, însă timpii mari de așteptare la casele de bilete nu a părut să-i deranjeze pe buzoieni:

„Nu am văzut așa ceva de când sunt! Lucrez de 15 ani în sistemul ăsta, dar vă spun sincer că nu am văzut o asemenea aglomerație în viața mea. Sunt peste 300 de persoane la coadă la bilete, iar înăuntru cred că avem peste 10.000 de oameni.”, ne-a povestit unul dintre responsabilii cu ordinea în Drăgaică.

Buzoienii sunt atrași în Drăgaică mai întâi de muzică, iar apoi, de mâncare. Preparatele sfârâie pe grătar fără încetare, iar gogoșile și porumbul fiert au gustul de odinioară, al unui timp pe care îl păstrăm doar în minte.

Mai jos, o galerie foto cu atmosfera de festival de duminică seară, dar și programul Drăgăicii:

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5