Știrile zilei

Soții Ilie NU au murit în mașina lor! | Ce a făcut diferența între viață și moarte

Astăzi, locuitorii din Brăești își iau adio de la doi oameni dragi comunei, soții Gheorghe și Ioana Ilie, decedați în cumplitul accident de luni, de la Sătuc. Aflați încă în perioada de negare, oamenii nu își pot explica o asemenea tragedie și nu le rămâne decât să creadă că așa le-a fost dat.

Vestea morții celor doi a căzut ca un trăsnet peste comunitatea din Brăești. Primarul Adrian Perțea a aflat cu adâncă durere despre decesul celor doi dascăli ai comunei, despre care toată lumea avea numai cuvinte de laudă.

„Am pierdut două valori ale comunei Brăești, doi oameni care, de peste 40 de ani, s-au dedicat învățământului și slujirii aproapelui. În aceste momente suntem complet dați peste cap; nici nu mai avem cuvinte. Am pierdut doi oameni de excepție.”, a transmis primarul din Brăești.

Un lucru mai puțin știut este acela că soții Ilie nu se aflau în mașina lor în momentul în care tânărul de 26 de ani a intrat în ei. Cei doi dețineau un autoturism care ar fi putut face diferența între viață și moarte, dar care se afla în service:

„Domnul Iliuță nu avea Cielo, ci avea o Toyota RAV4. În ziua nenorocirii,se pare că își lăsase mașina în service și o luase pe a fiului, dacă nu mă înșel. Poate așa le-a fost dat, dar este nedrept. Încă nu ne revenim din șoc.”, a mai povestit edilul.

Soții Gheorghe și Ioana Ilie, învățători din comuna Brăești, au pierit luni după-amiază pe DN 10, la Sătuc, după ce un tânăr teribilist a intrat cu viteză în mașina lor. Autoturismul celor doi s-a aprins pe loc, victimele decedând carbonizate.

Cei doi soți aveau 62 de ani și se pregăteau de nunta fiului lor, care avea să urmeze peste doar câteva luni. Rudele vor da acum hainele de petrecere pe cele de înmormântare, înhumarea urmând să aibă loc astăzi, la Brăești, în satul care le-a fost atât de drag.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: