Știrile zilei

NEWS ALERT: Doi morți și o persoană în stare gravă la Aldeni

Tragedie in localitatea buzoiană Aldeni. Doi bărbați au murit, iar altul este în şoc anafilactic, după ce au fost atacate de un roi de albine devenite agresive după ce stupii în care erau transportate s-au răsturnat la intrarea in localitatea Aldeni.

Potrivit Jandarmeriei Buzău, echipajele au fost solicitate să intervină azi-dimineață, după ce albinele unei stupine au devenit foarte agresive, la intarea în localitatea Aldeni din judeţul Buzău şi au atacat trei persoane din comuna Berca, dintre care două au murit.

“Au înţepat trei persoane, dintre care două au decedat şi una e în şoc anafilactic. La faţa locului sunt autorităţile locale, SAJ Buzău, apicultori, IPJ, jandarmi pentru a izola zonă şi pentru a proteja populaţia”, arată Jandarmeria Buzău.

La rândul său, prefectul judeţului Buzău, Carmen Echim, a declarat că albinele au devenit agresive după ce stupii în care erau transportate s-au răsturnat pe drum.

“Au vrut să le mute din câte am înţeles. La un moment dat, probabil nu au fost asigurate bine, stupinele s-au răsturnat pe drum. Au vrut să le ridice în maşină şi atunci albinele au atacat”, a declarat Ichim.

Prefectul a mai precizat că deocamdată nu se ştie cine este proprietarul albinelor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!