Economic

NEWS ALERT: Încă patru cadre medicale de la Spitalul Județean, depistate pozitiv

Două asistente și două infirmiere de pe secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Buzău au fost infectate cu noul coronavirus, asta la doar o zi după ce un medic de pe aceeași secție a fost confirmat si transferat la București. 

Numărul infectărilor cadrelor medicale de la spitalul buzoian ajunge,  astfel, la 13.

Astazi, 20.05.2020, va prezentam situatia cazurilor confirmate cu covid 19 in randul cadrelor medicale, din Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. S-au inregistrat 4 cazuri noi, 2 asistente medicale si 2 infirmiere din sectia O.R.L.Ca masuri urgente de limitare a infectiei cu covid 19, impreuna cu D.S.P. Buzau s-a stabilit ca pe sectia O.R.L. sa se efectueze dezinfectie terminala si limitarea internarilor.”, au transmis reprezentanții SJU Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. De ce nu se intra in carantină?Nu se impune nicio masură, decât dezinfectia, doar cand sunt confirmate cazuri pe anumite secții?Sunt totusi 13 cazuri! Să inchida si o săptămână zilnic dezinfectat.Să nu ajungem ca la Suceavă, mai ales că avem in față expuriența sputalului de acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button