Știrile zilei

NEWS ALERT: O primă decizie, în procesul lui Cosmin Dan!

Se complică lucrurile pentru Cosmin Dan, tânărul judecat pentru uciderea și incendierea Valentinei Nica în dimineața zilei de 23 februarie 2019. În urmă cu puțin timp, instanța a aprobat schimbarea încadrării „din omor cu premeditare” în „omor prin cruzimi”.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste apropiații tânărului, care riscă acum să își petreacă tot restul vieții după gratii. Atât avocata familiei victimei, cât și acuzarea au solicitat schimbarea încadrării din „omor cu premeditare”, unde pedeapsa era de maximum 25 de ani, în „omor cu premeditare prin cruzimi”, faptă ce prevede închisoarea pe viață.

În cadrul ședinței de astăzi, judecătoarea de caz a admis cererile de schimbare a încadrării juridice, urmând ca, pe 28 ianuarie, să se pronunțe pe fond.

Dacă va primi pedeapsa cea mai dură – închisoarea pe viață -, Cosmin Dan mai are o singură șansă să spere că va vedea din nou lumina zilei: apelul. Calea sa de atac se va judeca la o instanță superioară, cel mai probabil la București sau la Ploiești.

La ultimul termen, apărarea tânărului a solicitat recuzarea judecătoarei. Instanța s-a reunit în camera de consiliu și a respins cererea tânărului, astfel că sentința va fi pronunțată tot de judecătoarea Mădălina Lăzărescu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

 1. Ma nu va inteleg deloc
  De ce tot amanati pedeapsa la cartița asta???
  Ar trebui sa putrezeasca in inchisoare jegu asta
  Sper din tot sufletu sai dea pe viata asa poate toti olingofrenii si ‘jmecherasii se invata minte ca alcoolul si droagele nu sunt bune
  Si poate sa fie o lectie pentru Românica noastra asa doar ce a mai ramas din ea

 2. Sper ca aceasta judecatoare sa dea dovada de coloana vertebrala si sa se gandeasca ca in locul acelui copil putea fi copilul dumneai..sa se gandeasca numai la suferinta parintilor Valentinei ,celelalte aspecte nu mai sunt importante.

 3. Ciudat, sa fii suparat pt ca nu se scrie corect gramatical,dar sa te referi la stirea ca atare doar cand esti contrat.Ciudat ,pt ca ”suparatul” are si el probleme cu gramatica,sau poate tocmai d-aia-i suparat.Lasati gramatica,fetei nu-i mai trebuie si sigur acolo sus nu da examen la Limba Romana,E ADMISA LA CLASA INGERI.

 4. Ia cu paine prostule si retardatii tai de prieteni la fel , ce , credeai ca inghite lumea vrajeala accident etc. Pai mai idiotule fata aia avea benzinarie in aoartament sa aibe loc un accident ordinarule ? Iti doresc mult ciol si umilinta tati minim 30-40 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: