Politică
ULTIMA ORĂ

NEWS ALERT: PNL Buzău a rămas fără președinte!

Liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, a ales să demisioneze de la șefia organizației în urma rezultatelor slabe obținute de PNL la alegerile locale.

Mai mulți lideri de filiale liberale din țară, care se regăsesc în situația de a avea scoruri mai mici de 27% la votul politic, și-au anunțat de asemenea demisiile.

„Alegerile locale din septembrie 2020 sunt un obiectiv ratat pentru PNL Buzău.
Îmi asum integral această neîmplinire. In consecință, am hotărât să-mi dau demisia de onoare din funcția de președinte al filialei.

Am petrecut in această funcție câțiva ani extraordinari. Am reușit, printre altele, să obținem un scor istoric pentru candidatul nostru la alegerile prezidențiale, un scor bun la europarlamentare si avem acum filiale si candidați proprii in toate localitățile. Practic, am reconstruit organizația dupa ce fusese decimată de efectele ordonanței traseismului politic 55/2014 data de PSD.
Voi continua alături de Partidul National Liberal. Voi susține organizatia locală cu toata energia si experiența mea politică.
Multumesc echipei PNL Buzău pe care am avut bucuria si onoarea să o conduc acești ani si multumesc buzoienilor care au avut incredere in noi!” , a scris deputatul Cristinel Romanescu, pe pagina sa de facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close