Politică Știrile zilei

Nicăieri nu-i ca acasă pentru deputatul Marcel Ciolacu! (FOTO)

S-a aflat în fruntea Guvernului, a fost ministru interimar la Apărare și secretar al Camerei Deputaților, rămânând unul dintre vectorii de putere din partid. În tot acest timp însă, politica locală a continuat să fie pentru președintele PSD Buzău prima dragoste, dacă se poate spune așa. Și nici n-avea cum să fie altfel într-un județ încărcat de farmec și istorie, ce păstrează frumuseți unice în lume, cu oameni răbdători și devotați.

Degrevat de o parte din sarcinile care îi ocupau cam tot timpul la București, deputatul Marcel Ciolacu s-a ținut de cuvânt și a început întâlnirile zonale cu primarii și cu șefii de organizații PSD din județul Buzău. Discuțiile s-au axat pe obiectivele și problemele fiecărei localități, precum și pe stadiul proiectelor aflate în derulare. Săptămâna viitoare urmează alte doua întâlniri zonale.

„Ieri ( vineri – n.red.) ne-am reunit la Colți cu toți colegii de pe Valea Buzăului (Pătârlagele, Nehoiu, Bisoca, Bozioru, Brăesti, Calvini, Cănești, Cătina, Chiliile, Chiojdu, Cislău, Cozieni, Viperești, Lopătari, Mânzălești, Odăile, Pănătău, Pârscov, Scorțoasa, Siriu, Gura Teghii), iar astăzi am fost la Râmnicu-Sărat alături de colegii din Bălăceanu, Balta Alba, Blăjani, Boldu, Buda, Cochirleanca, Ghergheasa, Grebănu, Mărgăritești, Murgești, Pardoși, Podgoria, Ziduri, Racovițeni, Râmnicelu, Topliceni, Vîlcelele, Valea Râmnicului, Zărnești, Puiești.”, a scris președintele PSD Buzău pe Facebook.

Aseară, deputatul Marcel Ciolacu s-a simțit din nou acasă, fiind prezent la „concertul „Din suflet românesc” desfășurat la Sala Sporturilor din Buzău. „M-am bucurat, preț de câteva ore, de un spectacol folcloric autentic, alături de peste 2000 de buzoieni.”, a mai transmis liderul PSD Buzău.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */