Social

Nicolae Chijer donează măști, mănuși și declarații tuturor locuitorilor din Vadu Pașii

În vremuri de cumpănă, sunt oameni printre noi pe care ne putem baza, iar asta ne face să depășim mai ușor încercările vieții. Este și cazul fostului viceprimar din Vadu Pașii, Nicolae Chijer, care a decis să doneze tuturor locuitorilor comunei materialele atât de necesare în această perioadă.

Într-un fel, Nicolae Chijer se substituie actualei administrații locale, despre care mulți dintre cetățenii din Vadu Pașii spun că nu a făcut mai nimic în această perioadă grea a pandemiei. De aceea, consilierul local Chijer a luat pe cont propriu o inițiativă grea, dar care stă sub semnul solidarității:

„Am decis să venim în sprijinul tuturor locuitorilor din Vadu Pașii. prin punerea la dispoziție a peste 4000 de măști, perechi de mănuși și declarații pe proprie răspundere. Am luat această inițiativă după ce am văzut câtor oameni le lipsește acea banală bucată de hârtie care le permite să iasă din case în timpul pandemiei de coronavirus. Am distribuit declarațiile la magazinele din comună, iar mâine vor ajunge măștile și mănușile chirurgicale”, a povestit Nicolae Chijer.

Fostul viceprimar spune că feed-back-ul primit de la localnic a fost unul extrem de pozitiv și încurajator:

„Vă spun din suflet că fac acest lucru mânat de un singur gând: acela că sunt oameni printre noi – părinți, bunici, bătrâni singuri – care nu își permit să cumpere sau nu au posibilitatea să obțină o declarație pe propria răspundere. De asemenea, am întâlnit oameni cărora le era teamă să iasă din casă pentru că au boli autoimune și, în lipsa unei măști, viața lor ar fi în mare pericol. (…) Nu putem asista nepăsători la aceste lucruri. Împreună putem trece mai ușor peste această perioadă!”, a mai transmis Nicolae Chijer.

Astăzi, mii de tipizate au fost distribuite gratuit de Nicolae Chijer la magazinele din comună, după ce au apărut zvonuri că unii agenți economici vindeau declarația cu 50 de bani. Mâine va ajunge și mașina cu măști și mănuși, iar consilierul local va începe să le distribuie prin comună.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Deputatul Romanescu să facă un efort și să se implice în această campanie umanitară. Îl pot înțelege pe milog, până la un punct… după, îmi miroase a lașitate și lipsă de umanitate. Să i-a sacoșa cu dezinfectanți și măști, să cheme presa și să arate votanților săi cum este el solidar, cum îi pasă lui de cei mai puțin norocoși în viața asta. Ce zici, deputatul neamului???? Ești bărbat????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: