Știrile zilei

Nicu avea doar 20 de ani | Tânărul a pierit fulgerător

Moartea a lovit crunt în familia Băjenaru din localitatea buzoiană Florica. Nicu, băiatul în vârstă de 20 de ani al familiei, a murit ieri după un chin cumplit, de aproape două săptămâni. Băiatul a suferit un grav accident rutier în timp ce se afla în mașină cu un prieten.

Tragedia s-a produs în urmă cu două săptămâni pe un drum din județul Covasna. Mihai, un tânăr din comuna Florica, îl rugase pe Nicu să îl însoțească într-o călătorie, pentru a-i ține de urât. Nicu se afla pe locul din dreapta în mașina consăteanului în momentul în care șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-o râpă.

Martorii spun că tânărul de 25 de ani, aflat la volanul SEAT-ului cu numere de Buzău, conducea cu viteză excesivă în momentul în care mașina a părăsit carosabilul. Autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori și s-a oprit lângă o apă.

M.C., șoferul din Florica, a suferit mai multe leziuni, care nu i-au pus însă viața în pericol. Pe Nicu salvatorii de la ISU l-au scos inconștient din mormanul de fiare. După două săptămâni de agonie, băiatul s-a stins din cazau leziunilor grave la cap.

Tânărul era singurul membru al familiei care aducea bani acasă. Băiatul nu avea un loc de muncă stabil, însă lucrul cu ziua prin sat era suficient pentru a-și hrăni familia nevoiașă. Acum, locuitori ai comunei Florica vor să își unească forțele pentru a ajuta familia greu încercată să depășească acest moment.

Un grup de buzoieni plecați la muncă în străinătate au organizat deja o chetă și urmează să trimită banii în țară. Trupul băiatului se află la morga SML Brașov, dar se pare că familia nu dispune de banii necesari pentru a-l aduce acasă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button