Știrile zilei

Ninge ca-n povești în județul Buzău! (foto)

Iarna și-a trimis solii în nordul județului Buzău, acolo unde temperaturile sunt mai scăzute decât în restul regiunii. Fotografiile realizate în urmă cu puțin timp oglindesc un peisaj de vis, totul fiind îmbrăcat într-o mantie albă.

La Bisoca, frumoasa așezare de la poalele munților, colnicele dorm sub un strat gros de nea. Zăpada căzută începând de azi-dimineață s-a așternut într-un covor de câțiva centimetri, transformând totul într-o feerie albă.

Fulgii de nea au început să cadă și la Siriu, acolo unde ninge de mai bine de două ore.

Top 5 obiecte de lux pe care buzoienii le pot cumpăra pentru o baie modernă

De altfel, meteorologii anunță că, zilele acestea, vom avea primul episod de iarnă în România. Șaptesprezece județe se află sub avertizarea cod galben de ninsori și viscol, printre acestea aflându-se și nordul județului Buzău.

În zona montană va ninge, iar local în Transilvania, sudul Moldovei şi din a doua parte a zilei de sâmbătă (28 decembrie) şi în Muntenia şi vestul Dobrogei vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

Interval de validitate: 27 Dec 2019, ora 22:00 -> 29 Dec 2019, ora 22:00
Fenomene: intensificãri ale vântului, precipitaţii mai ales sub formã de ninsoare

În intervalul menţionat, local şi temporar vor fi intensificãri ale vântului, cu rafale în general de 45-50 km/h şi de peste 60-70 km/h la munte, iar pe parcursul zilei de duminicã (29 decembrie) şi în sud-est.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button