Știrile zilei

Ninge la Lopătari. Anunț de ultimă oră al meteorologilor

Ninge în zona de munte a județului Buzău, acolo unde, până miercuri seară, este în vigoare o avertizare cod galben de ninsori și viscol. Conform meteorologilor, va ninge local cantitativ iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-60 de km la oră, la altitudini de peste 1500 de metri, vor fi rafale de peste 80-90 de lm la oră, ninsoarea va fi viscolită, spulberată și vizibilitatea  redusă sub 100 de metri.

L Lopătari, dar și în alte localități din zona de munte a județului, ninge ca-n plină iarnă. Reporterul local, Viorel Daniel Bănică, a postat pe Facebook un videoclip cu ninsoarea:

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de nisori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului. Avertizarea este valabilă din seara zilei de marți, 6 aprilie, ora 23.00, până miercuri, 7 aprilie, ora 18.00. Zonele vizate sunt sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, unde va ninge, local însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: