Știrile zilei

Noi reguli de circulație, în rondul de la Arhiepiscopie

În curând, în rondul de la Arhiepiscopie se va renunța la regula priorității de stânga, după ce aici au fost montate semafoare inteligente menite să dirijeze circulația și să prevină formarea de blocaje în trafic.

Semafoarele au fost montate de jur împrejurul rondului, dar și la trecerile de pietoni de pe străzile Obor, Chiristigii, Aleea Episcopiei, Episcop Dionisie Romano și Sfântul Sava Gotul.

Semafoare inteligente au fost montate și pe bulevardul Unirii şi strada Alexandru Marghiloman. Ele vor fi interconectate și vor „învăța” din valorile de trafic, cu ajutorul unor senzori ce detectează în timp real traficul din intersecții și decid cine primește culoarea verde la semafor.

De asemenea, noile semafoare din dreptul trecerilor de pietoni sunt prevăzute și cu buton.

ARTICOLUL VA CONTINUA DUPĂ GALERIA FOTO:

Pentru o mai bună vizibilitate, în intersecții au fost montate și semafoare adiționale de mici dimensiuni. În zilele următoare, după montarea pe stâlpi a tuturor semafoarelor inteligente, vor începe și probele.

După punerea în funcțiune a noilor semafoare, stâlpii cu semafoarele utilizate în ultimii ani vor fi scoși.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

7 comentarii

  1. cineva nu avea ce sa facă cu atâtea semafoare și stâlpi, au găsit la Buzău loc, și stâlpișorii mici ce nu au nici o treabă la fel

  2. sper sa ai curajul sa lauzi inițiativa și după ce o sa se blocheze circulație de ambele părți ale rondului la orele de vârf. circul zilnic pe acolo , când încep școlile și mai și ploua e coada de pe Transilvaniei până după semaforul de la bazar, acum a mai adăugat o sută de semafoare pe tot Alexandru Marghiloman, a făcut și sens unic pe iazul morii prevăd că din toamna o sa avem timp sa stăm să citim toate articolele de pe „suporterbuzoian.ro” până ajungem acasă de la.munca

  3. Doamne-ajuta, presimt ca iese inc-o „romaneasca”!
    Sper sa ma insel da’ pana acum le-am cam nimerit pe astea ce tin de „parohia” faraonului Toma.
    O sa fie ceva de genul…au turcii un cuvant…rahat sau asa ceva.

  4. Un haos care se pretinde inteligent, marca Toma, ca și pietroaiele de pe mijlocul străzii Unirii, un fiasco total, o aberație bezmetică. Halal oraș, păcat de el.

  5. ACUM TOTI CARE NU STIU SA CITEASCA SI AU LUAT PERMISUL NU VA MAI FI O PROBLEMA PT EI CU CINE ARE DREPT DE TRECERE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button