ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Noi restricții de circulație pe Unirii | Anunțul Primăriei

Primăria municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal continuarea lucrărilor proiectului ,,Reabilitare infrastructură rutieră, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public în Municipiul Buzău” , precum și instituirea unor măsuri și restricții temporare de circulație începând cu data de 05.09.2022 după cum urmează:

 • circulația autovehiculelor pe Bdul Unirii, km 2+600 – km 3+380, tronsonul cuprins între intersecția cu Calea Eroilor și intersecția cu strada Patriei, se va desfășura pe banda de lângă ax, pe sensul de mers Calea Eroilor – Patriei, iar parcarea autoturismelor pe tronsonul menționat va fi eliminată datorită începerii lucrărilor de realizare a gurilor de scurgere și a stațiilor de autobuz.
 • Antreprenorul lucrării, S.C. STRABAG S.R.L. estimează o perioadă de 2 săptămâni pentru realizarea acestor lucrări, perioadă care poate suferi modificări, în funcție de condițiile meteo.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

PRIMAR,

Constantin Toma

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

6 Comments

 1. Preluat ad-literam din articolul dvs:
  „Pulanescu nu mai poate decola?
  Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
  Primar,
  Pulanescu Constantin Toma”
  Aferim!…

 2. Sunt atat de inteligenti ctitorii astia ca te intrebi cum de stau in picioare…

  Toata vara, cand vremea a fost perfecta pentru a construi iar majoritatea cetatenilor au fost plecati de acasa, care pe unde a putut, nimeni nu a miscat un deget. Am stat cu praful si cu gurile alea de canal ridicate cu o juma de metru fara sa-i pese cuiva.
  A venit toamna, cu putin noroc vin si ploile, s-au intors cam toti pe acasa…ei bine, acu’ ii apuca harnicia si pe neinteligentii astia (voiam sa scriu prosti dar nu e elegant, nu-i asa?). Oare ce vor face toti oamenii aia cu masinile? Dar tereaca? Am inteles ca si el tot prin zona aceea salasluieste, are tomita o solutie pentru pupindosistul lui preferat?

  Bai toma, tu esti cel mai slab primar pe care l-a avut orasul asta, ma! Si stii de ce? Nu ca n-ai vrea sa faci. Ca idei (unele tembele, altele chiar bune) ai, problema ta cea mare e ca nu esti in stare sa faci si sa urmezi un plan LOGIC. Pur si simplu nu te duce capul. Si nu, nu o spun la modul peiorativ, pur si simplu e o realitate. Pe care, din pacate, matale n-o vezi.

 3. Luni vom avea un oras blocat! Prima zi din anul scolar si prima zi de blocaj a orasului! Copii care nu vor ajunge la timp la scoala, nervi, stres, frustrare…. Nici in zilele urmatoare nu va fi cu mult mai bine. Toata vara s-a lucrat putin si foarte putin, acum taraganam ca ploua, desfiintam ultimele locuri de parcare din Unirii, unde or vrea autoritatile sa disparem pur si simplu?

 4. De ce or decoperta astia, fara sa si lucreze in locul respectiv cu lunile (Unirii Sud toata, acum mai de curand intersectia cu Patriei la fel, spre centru la fel), nu am sa pricep. Pe Al Ind a ramas capataul ala dinspre Dragaica fix ca-n tramvai. Intre Al Industriei si Unirii, nici un km, e ca-n tagada, ca nu-s bani din bugetul propriu, noi avem bambiciliciuri profi, ce puii nostri! In fiecare locatie e cate o neterminata d-asta, incat nu pot sa ma gandesc decat la faptul ca Toma si cu executantii prelungesc astfel, pe cat se poate, finalizarea si luarea in primire a lucrarilor. Mai vine iarna, mai un inghet care sa justifice apoi executia de mantuiala, sa fiu bland. La ploi, s-a vazut ce calitate are lucrarea, ca duna toata apa. Desigur, e vina ploii, ca e cu apa, de obicei multa. Mai bine nu mai dadeam banii pe scurgeri si angajau oameni cu galeti, sezonieri. Dimpreuna cu sistemul kaizen, care i-a falimentat lui Toma firmele dar el l-a bagat si-n primarie, ca simtea si el nevoia sa bage ceva, ar fi mers la perfectie cred eu. Presupun ca si de teama unor noi plangeri penale, ca ne-a zis deja un procuror (destept craci) ca fapta pe Transilvaniei nu exista, intrucat lucrarea nu-i gata cum ar veni :)))), deci nu ai ce verifica. Isi bat astia joc de noi cand, cum si de cate ori doresc.
  Oameni buni, un cimpanzeu daca punem primar, DAR sa avem consilieri sanatosi la cap, nu toti blatistii din fotbal, toti siencuristii, securistii, profitorii, parvenitii, diletantii, fetitele cu fustite si popii afaceristi, care s-au perindat sau inca sunt pe acolo. Te 32 de ani tot cu vorba buna, cu „civilizatia” si astia fura, fura si iar fura la capul gol. Adevarat ca si noi, cetatenii, ne oripilam si aratam nemultumire doar atunci cand ne afecteaza strict pe noi, sau in cazul in care nu ajungem si noi la borcanul cu miere. Practic, e un cerc vicios, datorita unei mentalitati similare cu aia cand, daca patronul fura de la stat (evita taxele), si angajatul va fura de la patron (va freca duda la program, va executa munca in doru lelii, va vinde benzina din rezervor etc), ca-l are la mana si toata lumea ar fi multumita. Noi nu mai avem de unde fura, ca patronii SUNTEM NOI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!