Utile

Noile trenduri ale articolelor promoționale

În fiecare an, dar cu precădere în ultimele luni ale acestuia, companiile își îndreaptă atenția către articolele promoționale. Mai mari sau mai mici, nonconformiste sau clasice, gama de materiale promoționale s-a diversificat de la un an la altul, astfel încât firmele să poată aduce noutăți în fața colaboratorilor, a angajaților și a potențialilor clienți.

Pentru a veni în ajutorul celor care sunt în căutarea acestor tipuri de articole, UNIKA, cel mai mare producător autohton de agende și materiale promoționale, a adus o noutate pentru piața din România – articole promoționale Full Printed PU Leather, disponibile într-o gamă infinită de culori.

Noile produse se remarcă atât prin materialul premium utilizat în producția acestora, piele PU, cât și prin posibilitățile multiple de personalizare pe care le oferă persoanelor creative. Acestea au fost concepute special pentru full print, așadar sunt alegerea perfectă pentru a pune în aplicare și cele mai complexe idei.

Una dintre vedetele acestei game este Calendar Full Printed PU Leather. Atât desk pad-urile, cât și calendarele clasice sunt folosite adesea în pachetele promoționale, datorită spațiului generos care poate da viață mesajului pe care vreți să îl transmiteți. Ce a făcut echipa UNIKA cu aceste produse? Le-a unit și a creat un obiect cu dublă utilitate: pe lângă faptul că protejează biroul de zgârieturi sau pete, acum puteți avea și un calendar chiar sub ochii dumneavoastră. Produsul este un real ajutor pentru persoanele practice, care își doresc să se organizeze mai bine.

Datorită materialului din care este fabricat, calendarul desk pad este maleabil și ușor de manevrat. În plus, acesta aste impermeabil și se bucură de avantajul de a fi curățat ușor.

Pentru mulți oameni, felul în care arată spațiul unde lucrează este extrem de important pentru starea lor de bine și chiar pentru productivitate. De aceea, articolul poate fi pata de culoare de care biroul tău are nevoie pentru a prinde viață.

Cu ajutorul noii tehnologii, UNIKA poate produce promoționale într-o gamă infinită de culori și printuri, adaptabile la ideile și dorințele clienților.

UNIKA este un brand care pune accentul pe calitate și crează fiecare produs cu atenție. Dacă vreți să ieșiți din tiparul articolelor promoționale clasice și să fiți diferit, vă invităm să accesați www.unika.com.ro pentru a descoperi mai multe modele.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!