Știrile zilei

NOUĂ în Buzău, unică în România

Președintele Consiliului Județean Buzău anunță demararea lucrărilor pentru construirea unei săli multifuncționale pentru persoanele cu dizabilități. Clădirea va fi ridicată în municipiul Buzău și va avea o capacitate de 145 de locuri.

„Sala multifuncțională pentru persoanele cu dizabilități este cu un pas mai aproape de a deveni realitate! Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor. Termenul pentru construirea și dotarea sălii este de 12 luni. Aceasta va fi unică în țară prin dotările de care va beneficia și va deservi Buzăul, dar și județele limitrofe. Pentru persoanele cu dizabilități, și în special pentru cei cu deficiențe de vedere, nevoia de integrare, de a avea șanse egale la o educație fizică, spirituală și competițională este cu atât mai mare.”, este mesajul președintelui CJ, Petre Emanoil Neagu.

Sala va fi construită pe un teren situat pe strada Horticolei, între Liceul pentru Deficienți de Vedere și calea ferată.

Buzăul intră astfel în rândul județelor care își adaptează strategiile la nevoile tuturor categoriilor sociale și care duc o politică de incluziune a persoanelor cu dizabilităţi.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: