Știrile zilei

NOUL BAZAR. Iată unde se vor muta comercianții

Desființarea Bazarului și transformarea lui în sediu administrativ pentru Primărie este o certitudine. Liderul de la Palatul Comunal a anunțat că luna aprilie este cea în care, cel mai probabil, comercianții își vor strânge marfa și vor elibera clădirea, deoarece le expiră contractele de închiriere cu Urbis Serv. În tot acest timp, oamenii nu au stat cu mâinile în sân, un spațiu pentru relocarea firmelor din Bazar fiind deja amenajat în centru, vizavi de sediul ANAF-ului.

Clădirea Bazarului, consacrată de-a lungul vremii drept cel mai important pol comercial al orașului, nu mai e de mult ce-a fost. Scăderea numărului de cumpărători și supraaglomerarea din Palatul Comunal –  singurul sediu al Primăriei – l-au făcut pe edilul Constantin Toma să decidă schimbarea destinației clădirii. Astfel, după ani în care aici s-a făcut doar comerț, clădirea Bazarului va fi recompartimentată și va găzdui activitatea funcționarilor Primăriei.

Alți 30 de comercianți ar urma să se mute aici.

Astfel, în jur de 30 de firme care operau în Bazar se vor muta în spațiul de vizavi de Trezorerie, în timp ce alți 30 de comercianți vor alege clădirea Corner Center, de la intersecția străzilor Alexandru Marghiloman și Piața Teatrului.

[highlight]„Clădirea Bazarului va trece printr-un proces de modernizare și recompartimentare, după care va deveni sediu pentru Primărie. Gândiți-vă că, la ora actuală, lucrăm cu organigrama veche, iar dacă în curând vom face angajări, aici nu mai avem loc să punem un scaun!”[/highlight], a declarat primarul Constantin Toma.

Ideea desființării Bazarului a început să prindă contur la scurt timp de la preluarea mandatului de primar de către Constantin Toma. De atunci și până acum, edilul i-a tot păsuit pe comercianți, însă, în tot acest timp, a rămas o variantă viabilă pentru descongestionarea spațiilor din Palatul Comunal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • nu are permisiune domnule sontica de la ministerul cultelor si culturii.nu sa aprobat nu esti la curent cu toate stirile ,asa ca primaria o sa piarda chiria pe luna estimata la 90000 ron.iti da primaria ce stire vrea ea sau esti deal lor si dai asa din gura :)))

MARATONUL EVENIMENTELOR!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */