Știrile zilei

„Nu a mai răspuns la telefon | Rudele au spart ușa”

O veste cumplită a îndoliat astăzi lumea politică și administrativă buzoiană. Fostul subprefect Sorin Gheorghe s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani, fiind găsit mort în locuința de pe Bulevardul „1 Decembrie”.

Moartea fulgerătoare a fostului subprefect a șocat întreaga comunitate din Buzău. Teolog de formație, Sorin Gheorghe făcuse pasul în lumea administrativă cu mai bine de zece ani în urmă, iar toți cei care îl cunoșteau aveau despre el numai cuvinte de laudă.

În ultima perioadă, spun apropiații, bărbatul se simțise rău, deși nu se știa bolnav. După investigații medicale amănunțite, medicii l-au liniștit spunându-i că totul este în regulă.

Potrivit apropiaților, Sorin Gheorghe își luase câteva zile libere de la serviciu, iar astăzi se afla acasă. După câteva ore în care nu a mai răspuns nimănui la telefon, soția sa a intrat în panică, a plecat de la serviciu și a venit într-un suflet acasă. Ușa apartamentului de pe 1 Decembrie era însă încuiată.

Rudele au decis atunci să spargă ușa. Înăuntru l-au găsit pe Sorin Gheorghe zăcând fără suflare, moment în care au chemai imediat salvarea. Medicii sosiți la fața locului l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul.

Fiind vorba despre o moarte suspectă, un echipaj de la IPJ Buzău a sosit la fața locului pentru a efectua cercetări. Trupul fostului subprefect a fost transportat la morga SML pentru efectuarea necropsiei, cea care va stabili cauza morții bărbatului.

Sorin Gheorghe nu traversa cea mai fericită perioadă a vieții sale. La sfârșitul lunii august, el fusese retras din funcția de subprefect și înlocuit cu generalul în rezervă Lucian Foca. Tot anul acesta, soția sa, fost prefect, primise vestea unei condamnări la ani grei de închisoare într-un dosar instrumentat de DIICOT.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: