Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Nu e bine! Ce s-a transmis astăzi, la informarea de la ora 13:00

Buzăul tinde să devină un imens focar. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 32 cazuri de infectare cu COVID-19 (4 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 4 și 90 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău. 

Astăzi ,15 persoane se află în carantină instituționalizată. De asemenea, 658 persoane sunt izolate la domiciliu.

În județul Buzău au fost confirmate 565 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 313 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Cosmine draga ,prin tine pun o intrebare pt DSP:daca exista caz confirmat si fiul individului care locuieste in aceeasi casa ,nu trebuie sa stea izolat in casa cel puti ,daca nu cumva ar trebui si testat?Cica el a sunat la DSP si a spus ca nu trebuie sa stea in casa,cica ,,,ce virusul asta se transmite asa?”-halal raspuns!Ce zici ,pui intrebarea ?

  2. E ciudat după ce am fost pe primul loc cu cei mai putini infectați acum am ajuns vai de capul nostru. Vrăjeală pe fata din cauza altora tragem noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: