Știrile zilei

Nunta anului la Buzău! Diana și Aziz își pun pirostriile

În toate culturile, nunta reprezintă un eveniment universal, dar fiecare are un mod particular de a o sărbători și a vorbi despre ea. Despre căsătoria dintre medicul geriatru Diana Ion și neuropsihiatrul Aziz Isreb se vorbește însă doar la superlativ, pentru că unirea inimilor acestora în fața lui Dumnezeu are toate șansele să devină… nunta anului la Buzău!

Pe data de 11 iunie 2022, medicii Diana Ion Isreb și Aziz Isreb își vor pune pirostriile în cadrul unei ceremonii la care sunt așteptați să ia parte peste 600 de invitați. Povestea celor doi miri este una specială, fiecare venind din locuri și din culturi diferite, dar, cum amândoi vorbesc aceeași limbă – cea a dragostei, înțelegerii și respectului reciproc -, căsnicia lor nu are cum să nu fie una reușită.

Diana Ion Isreb este medic specialist Geriatrie – Gerontologie și este unica fiică a cunoscutului fotbalist român Ion Viorel. În 2020, ea s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, tânărul medic neuropsihiatru Isreb Abdul Aziz, cu origini siriene. Cununia a avut loc în zona bisericuței Sfânta Filofteea din Crâng, într-un cadru de vis.

Cei doi au trecut peste diferențele de ordin confesional și au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, după care au petrecut o seară de basm pe terasa restaurantului deținut de familia Ion.

Din cauza pandemiei de COVID-19, care a suspendat toate evenimentele private, cununia civilă nu a fost urmată în aceeași zi și de cea religioasă. Din fericire, la aproape doi ani de atunci, autoritățile au ridicat restricțiile și au dat „undă verde” la petreceri.

Aziz este fiul medicului ginecolog Isreb Ahmad Nayel, decedat acum nouă ani. Dr. Isreb a venit în țara noastră să facă medicina, dar a rămas aici și s-a căsătorit cu o româncă.

Pe 11 iunie, restaurantul Aqua Max din Buzău va fi gazda petrecerii de nuntă  a frumosului cuplu. Peste 600 de persoane ar urma să se facă părtașe bucuriei celor doi, pe lista invitaților figurând nume sonore ale sportului, municii și politicii de la noi: fostul internațional Adrian Ilie, tenismena Jaqueline Cristian, solistul Aurelian Temișan, Diana Matei și Taraful Celante, Kamara, Andrei Ștefănescu, fotbaliști celebri care i-au fost colegi de lot socrului mic, primarul Constantin Toma, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și mulți, mulți alții.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Toma va da daru’ din propriul buzunar sau pana in iunie face un proiect pe fonduri europene si rezolva cazul?

    Pe de alta parte, 600 de invitati la Aqua Max…unde vor parca? Poate rezolva nea Costica si asta si inchide cate-o banda de circulatie pe Unirii?

    Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button