Știrile zilei

O adolescentă de 14 ani, din Buzău, este dată DISPĂRUTĂ

Milena Maria Gavrilă, o fată de 14 ani, din comuna Pârscov, a dispărut în urmă cu două săptămâni. Părinții au reclamat dispariția la poliție, după ce au primit un telefon de la un individ care le-a povestit că fata nu se va mai întoarce la ei.

Potrivit Observator.tv, mama fetei a primit un telefon de la un bărbat dintr-un sat vecin, care i-a spus că fata nu se va mai întoarce. Tatăl a mers la poliție să reclame dispariția acesteia, dar agenții i-ar fi oferit un răspuns halucinant: „trebuie să accepte situația”.

„De două săptămâni nu știu nimic de fiica mea. Milena a fost coruptă de acest individ. El a spus că a întreținut relații intime cu fata și cu toate astea este liber. M-a amenințat că are relații în Poliție. Chiar șeful de post mi-a spus că trebuie să accept situația, că nu am ce să fac.”, a declarat Florin Gavrilă.

Deși are doar 14 ani, pe profilul de Facebook al fetei apare că aceasta s-a căsătorit. Modificarea statusului a avut loc pe data de 16 iulie, la scurt timp după ce fata a părăsit domiciliul.

Conform datelor oficiale furnizate de Poliţia Română, în acest moment sunt 512 copii daţi dispăruţi la noi în ţară. Dintre ei, 298 sunt fete, iar 214 băieţi.

În unele situaţii, dispariţiile sunt semnalate de mai bine de 13 ani, iar cazurile nu au fost nici acum rezolvate. La adulţi, numărul dispăruţilor în România este şi mai mare, de peste 2.000. Recent, statisticile arătau că, în total, circa 2700 de persoane sunt date dispărute în România, adulţi şi copii.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button