Știrile zilei

O buzoiancă de 27 de ani, diagnosticată cu o boală cumplită, are nevoie URGENTĂ de ajutorul nostru

O tânără familie din Buzău trăiește o dramă cumplită. Diana și Adrian Jurubiță, tineri căsătoriți care abia pășiseră împreună pe drumul vieții, au primit o lovitură nemiloasă: Diana, tânăra de 27 de ani, are nevoie de sprijinul tuturor, de solidaritate, pentru a învinge o boală teribilă, în urmă cu câteva luni fiind diagnosticată cu tumoră intramedulară cervicală neoperabilă.

 
„Dupa nenumarate investigatii in spitalele din Romania dar fara nici-un rezultat, am fost indrumati catre clinici din afara tarii. Am fost la o clinica din Viena, unde sperantele ne-au fost practic spulberate, insa in octombrie ni s-a ivit sansa de a merge la o clinica din Germania pentru investigatii, tratament si operatie. Costul pentru operatia de largire si depresurizare a maduvei spinarii, plus biopsie fiind de 50 000euro. Cu mari eforturi am reusit sa strangem suma necesara insa, in urma operatiei ni s-a transmis ca tumora nu a putut fi inlaturata fiind prinsa intre vertebrele C2-C6 si trebuiesc incepute sedintele de radioterapie combinate cu chimioterapie. Dupa a 11-a sedinta de radioterapie stare Dianei s-a inrautatit, aparand complicatii ce au necesitat transfuzii de sange si trombocite (doar costul acestora fiind de 600euro/ transfuzie – fiindu-i necesare la fiecare 2 zile).

15740998_226693244450504_8558218557045207939_n
Deoarece au aparut complicatii, tratamentul cu chimioterapie a trebuit oprit cautam alternative la o alta clinica: Clinica din Koln unde se fac tratamente bazate pe imunoterapie.
Va cerem ajutorul urgent deoarece la aceasta clinica ne este necesar un nou fond de 50 000euro – un cost mult prea mare, pe care din pacate nu-l mai putem acoperi iar timpul se scurge foarte repede in defavoarea Dianei!
Orice ajutor conteaza! Va Multumim!”, au scris rudele Dianei, care au creat și o pagină de Facebook pentru susținerea tinerei.

Calvarul Dianei și a soțului său a început cu drumuri nenumărate la spitale, analize zilnice și tratamente costisitoare pentru cancer, care în ultimul timp au fost oprite din cauză că starea Dianei s-a deteriorat fizic dar și în ceea ce privește nivelul de sânge. După luni întregi de suferință, de luptă continuă cu boala, o rază de speranță pentru Diana vine de la o clinică din Kholn, unde tânăra ar putea beneficia de tratamente bazate pe imunoterapie, menite să o salveze.

Costurile tratamentului sunt peste posibilitățile lor, ale familiilor și prietenilor care le-au sărit până acum în ajutor, de aceea, orice sprijin este binevenit, iar conturile în care se pot face donații pentru ca Diana Jurubiță să aibă șansa să învingă boala sunt următoarele:

Adrian Jurubiță

RO60INGB5516999901237328 – ING Bank

RO40INGB0000999906461846 – ING Bank

Contul în euro al Dianei Jurubiță:

RO97INGB0000999906440644 – ING Bank.

Linkul de paypal: http//www.paypal.me/adianjurubita.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button