Știrile zilei

O buzoiancă de 29 de ani și-a uitat piciorul pe accelerație

Zilele trecute, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au desfăşurat activităţi de combatere a principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie. O tânără de 29 de ani a rămas fără permis după ce a fost prinsă conducând cu 200 km/oră pe E85.

Aparatele radar au fost amplasate în special pe arterele cu cele mai mari valori de trafic şi au înregistrat 56 de autovehicule ce au încălcat regimul legal de viteză. Pe lângă punctele-amendă ce le-au fost aplicate, împotriva a 6 şoferi, care şi-au condus maşinile cu viteze mai mari de 50 km/h faţă de limitele legale maxime admise a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Cea mai mare viteză – 200 km/h a fost înregistrată de un echipaj ce acţiona pe DN 2 E85, în afara localităţii Racoviţeni, la volanul maşinii fiind identificată o buzoiancă de 29 de ani.

Poliţiştii au reţinut alte patru permise de conducere pentru depăşiri neregulamentare şi pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. De asemenea, unui bărbat de 43 de ani din Verneşti i-a fost întocmit dosar penal după ce poliţiştii l-au depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Patruzeci de pietoni, biciclişti şi căruţaşi au fost la rândul lor opriţi în trafic şi avertizaţi cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie atât pentru buna desfăşurare a traficului rutier, dar mai ales pentru siguranţa proprie. În total au fost constatate şi sancţionate 157 de abateri de la normele rutiere, valoarea amenzilor aplicate fiind de peste 55.000 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close