CORONAVIRUS

O celebră jurnalistă buzoiancă se retrage din presă: „Așa e mai bine..”

Jurnalista nu a vrut să dezvăluie ce va face în viitor, însă a afirmat că are o alternativă la profesia care i-a fost atât de dragă. Ea a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” și a debutat ca jurnalist la o publicație locală.
Ziarista buzoiancă Oana Dobre, care a lucrat de-a lungul timpului la Jurnalul Național, Evenimentul Zilei, Realitatea TV și, în ultima vreme, a avut o colaborare cu Digi 24 a anunțat că părăsește peisajul media. Ea nu a spusoana_dobre_00632200 ce va face de acum înainte.
„Dacă astăzi tot e vorba despre nume, m-am gândit că e o zi numai bună să anunț și eu o schimbare. Timp de 15 ani, un alt nume al meu a fost „ziaristă”. Nu a fost o calitate, nici o ocupație, nici un job. A făcut parte din identitatea mea complet. Ar fi putut să apară și pe buletin. De ceva vreme, nu foarte multă, nu mă mai cheamă așa. Am amânat un pic anunțul ăsta, din motive foarte personale.
De ce nu mă mai cheamă „ziaristă”? Pentru că, în acest moment al vieții mele, am decis că, pur și simplu, așa e mai bine. Timp de 15 ani nu am avut nici un regret profesional major. În ultimii ani, a apărut o miză nouă și la fel de importantă: să nu am nici un regret personal major. Cum o să mă cheme? Nici mie nu mi-e foarte clar, dar fiți siguri că o să vă spun. Over and out”, a anunțat Oana Dobre.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: