Știrile zilei

O clipă de neatenție i-a curmat viața

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Pârscov, și-a găsit sfârșitul astăzi, după ce a căzut într-o fântână neacoperită de pe terenul unui vecin. Poliția a deschis dosar penal.

Tragedia a avut loc luni după-amiază, în comuna buzoiană Pârscov. A.C., un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Lunca Frumoasă, mergea spre casă în momentul în care a căzut într-o fântână neacoperită de pe un teren agricol.

Bărbatul obișnuia să meargă des pe aici, acesta fiind drumul său spre casă. Căzătura în puțul adânc de 7 metri i-a fost însă fatală.

Pompierii au scos cu greu trupul bărbatului la suprafață. Pentru că fântâna nu era din tuburi, ci din piatră, salvatorii s-au temut că acesta se poate surpa și au decis să ia măsuri de siguranță suplimentare.

În cele din urmă, bărbatul a fost scos la suprafață și predat echipajului de la Medicină Legală. Rezultatul necropsiei va scoate la iveală cauza decesului.

Sunt și voci care susțin că trupul bărbatului s-ar fi aflat în fântână încă de aseară. Un localnic l-ar fi văzut pe acesta într-o avansată stare de ebrietate, încercând să ajungă acasă.

Varianta sa este susținută și de faptul că în fântână s-ar fi găsit și sacul cu pâine pe care bărbatul îl ducea acasă pentru a-și hrăni câinii.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close