Știrile zilei

O clipă de neatenție i-a curmat viața

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Pârscov, și-a găsit sfârșitul astăzi, după ce a căzut într-o fântână neacoperită de pe terenul unui vecin. Poliția a deschis dosar penal.

Tragedia a avut loc luni după-amiază, în comuna buzoiană Pârscov. A.C., un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Lunca Frumoasă, mergea spre casă în momentul în care a căzut într-o fântână neacoperită de pe un teren agricol.

Bărbatul obișnuia să meargă des pe aici, acesta fiind drumul său spre casă. Căzătura în puțul adânc de 7 metri i-a fost însă fatală.

Pompierii au scos cu greu trupul bărbatului la suprafață. Pentru că fântâna nu era din tuburi, ci din piatră, salvatorii s-au temut că acesta se poate surpa și au decis să ia măsuri de siguranță suplimentare.

În cele din urmă, bărbatul a fost scos la suprafață și predat echipajului de la Medicină Legală. Rezultatul necropsiei va scoate la iveală cauza decesului.

Sunt și voci care susțin că trupul bărbatului s-ar fi aflat în fântână încă de aseară. Un localnic l-ar fi văzut pe acesta într-o avansată stare de ebrietate, încercând să ajungă acasă.

Varianta sa este susținută și de faptul că în fântână s-ar fi găsit și sacul cu pâine pe care bărbatul îl ducea acasă pentru a-și hrăni câinii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5