EconomicȘtirile zilei

O companie japoneză creează 500 de locuri de muncă la Buzău

Firma japoneză Yazaki va deschide un punct de lucru în municipiul Buzău. Anunțul a fost făcut de către prefectul județului, Silviu Iordache, într-o conferință de presă.

Odată cu investiția japonezilor de la Yazaki se vor crea peste 500 de locuri de muncă la Buzău. Sediul firmei va fi pe Șoseaua Spătarului, iar fabrica din domeniul componentelor auto se va deschide la toamnă.

Investitorul va prelua o clădire deja existentă de pe Șoseaua Spătarului și va duce aici doar utilajele de producție. Firma Yazaki mai are în România fabrici la Arad, Brăila și în Prahova, la Urlați.

Tot astăzi, prefectul Silviu Iordache a mai anunțat și că o importantă firmă din domeniul curieratului a deschis la Buzău un hub regional. Depozitul Cargus de pe Aleea Industriilor este cel mai mare din România și deservește mai multe județe din sud-estul țării.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. În cadrul Penitenciarul Focșani se comit abuzuri de către Doamna director a penitenciarului(numita prin împuternicire acum 1 an de către ACTUALUL GUVERN) , motiv pentru care din luna septembrie anul 2020 au fost făcute nenumărate sesizari la Anp și plângeri penale pentru abuz în serviciu!
    În urma sesizărilor care s-au făcut începând cu luna septembrie, au venit 2 angajați ai Anp-ului abia în luna februarie 2021, dar nu s-a luat nicio măsură.
    În sprijinul celor menționate mai-sus și pentru a înțelege care este situația, v-am atașat un link cu articolul apărut în presa locala care descrie situația existenta. A fost trimis și la Anp însă nimeni nu ia atitudine și doamna continua amenințările și abuzurile.
    Va mulțumesc!

    https://monitoruldevrancea.ro/2021/04/12/tensiuni-intre-angajati-si-directorul-penitenciarului-focsani-la-politie-sunt-in-lucru-dosare-penale/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button