Știrile zilei

O dispariție MISTERIOASĂ

Din seara zilei de 17 iunie, nimeni nu mai știe nimic despre Anghel Aurica, o femeie în vârstă de 45 de ani, din localitatea buzoiană Tăbărăști. Femeia a dispărut de la domiciliu, iar de atunci, oamenii legii o caută fără încetare. În jurul dispariției femeii s-au născut multe povești.

Aurica Anghel – zisă „Mucegaia” – provine dintr-o familie numeroasă, alături de alți șapte frați. Ambii părinți i-au murit acum câțiva ani, iar ea s-a mutat la locuința concubinului său, Marian Comănici.

Pe data de 17 iunie, bărbatul a venit acasă cam amețit și n-a băgat de seamă că femeia nu se află la domiciliu. El le-a mărturisit polițiștilor că a remarcat lipsa femeii abia dimineață.

Sunt martori care au văzut-o pe femeie pe drum în seara zilei de 17 iunie, dar de atunci femeia parcă a intrat în pământ. Zile în șir, echipaje de poliție și jandarmerie, sprijinite de angajați ai Primăriei Gălbinași au căutat-o pe femeie peste tot: în casele părăsite, prin șanțuri, prin canale și prin alte locuri în care se putea afla femeia. După trei săptămâni de căutări, niciun rezultat.

În jurul dispariției femeii s-au țesut diferite povești. Sunt săteni care cred că femeia ar fi căzut victima vreunui răufăcător. Ea avea probleme psihice și încasa lunar o pensie de handicap. În plus, mai lucra cu ziua și le spunea apropiaților că strânge bani într-un ciorap.

Zilele trecute, alți săteni ar fi spus, la o discuție la magazinul din comună, că trupul femeii a fost găsit decapitat, într-un sac, la marginea satului. Poliția a infirmat acest zvon, iar femeia este căutată în continuare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5