Știrile zilei

O dispariție MISTERIOASĂ

Din seara zilei de 17 iunie, nimeni nu mai știe nimic despre Anghel Aurica, o femeie în vârstă de 45 de ani, din localitatea buzoiană Tăbărăști. Femeia a dispărut de la domiciliu, iar de atunci, oamenii legii o caută fără încetare. În jurul dispariției femeii s-au născut multe povești.

Aurica Anghel – zisă „Mucegaia” – provine dintr-o familie numeroasă, alături de alți șapte frați. Ambii părinți i-au murit acum câțiva ani, iar ea s-a mutat la locuința concubinului său, Marian Comănici.

Pe data de 17 iunie, bărbatul a venit acasă cam amețit și n-a băgat de seamă că femeia nu se află la domiciliu. El le-a mărturisit polițiștilor că a remarcat lipsa femeii abia dimineață.

Sunt martori care au văzut-o pe femeie pe drum în seara zilei de 17 iunie, dar de atunci femeia parcă a intrat în pământ. Zile în șir, echipaje de poliție și jandarmerie, sprijinite de angajați ai Primăriei Gălbinași au căutat-o pe femeie peste tot: în casele părăsite, prin șanțuri, prin canale și prin alte locuri în care se putea afla femeia. După trei săptămâni de căutări, niciun rezultat.

În jurul dispariției femeii s-au țesut diferite povești. Sunt săteni care cred că femeia ar fi căzut victima vreunui răufăcător. Ea avea probleme psihice și încasa lunar o pensie de handicap. În plus, mai lucra cu ziua și le spunea apropiaților că strânge bani într-un ciorap.

Zilele trecute, alți săteni ar fi spus, la o discuție la magazinul din comună, că trupul femeii a fost găsit decapitat, într-un sac, la marginea satului. Poliția a infirmat acest zvon, iar femeia este căutată în continuare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close