Social Știrile zilei

O elevă de clasa a XII-a are nevoie urgentă de ajutor!

Dincolo de acest chip frumos se ascunde o suferință teribilă. Mădălina, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Pogoanele, este o fată jovială și plină de viață, dar a cărei tinerețe este măcinată de o afecțiune cumplită. Prietenii au decis să ceară ajutorul semenilor.

Buzea Mădălina are 19 ani și, în afară de bolile copilăriei, nu a avut cine știe ce probleme de sănătate. În clasa a IX-a, în urma unei operații de apendicită, medicii au constatat că fata suferă de  scolioză toraco-lombară, o boală cumplită din cauza căreia coloana vertebrala se curbează de obicei în foma literei S sau C.

În urmă cu un an, tânăra a suferit o operație, care nu a făcut altceva decât să îi prelungească viața. Tot atunci s-a îmbolnăvit de inimă, iar starea ei se agravează treptat.

Mădălina nu se poate deplasa fără ajutor, iar operația care i-ar reda speranța la o viață normală costă peste 600 de milioane de lei vechi. Familia sa nici nu își permite să viseze la acești bani, având o situație financiară deosebită.

Colegii fetei s-au mobilizat și fac un apel către toți oamenii de bine care pot o pot ajuta pe Mădălina să viseze din nou. Numărul de cont

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5