EconomicȘtirile zilei

O fabrică din Polonia se mută la Buzău

Șansă în plus, pentru buzoienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă și pentru cei care doresc să-şi găsească altă slujbă. O fabrică din Polonia, specializată în producția de cablaje auto, îşi mută producţia la Buzău. Firma are nevoie de angajaţi.

Informația a fost publicată în premieră de TV Buzău, ai cărei jurnaliști au stat de vorbă cu directorul JOFM Buzău, Ionel Tociu. Recent, reprezentanţii fabricii au apelat la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru a găsi personal calificat, motiv pentru care, la sfârşitul săptămânii, va fi organizată o mini-bursă a locurilor de muncă.

Firma poloneză își va muta producţia din Polonia, unde funcţionează în prezent şi va reloca fabrica la Buzău, pe Şoseaua Săptarului. Muncitorii care vor lucra în fabrică trebuie găsiţi pe piaţa locală, ceea ce constituie o șansă în plus pentru buzoienii aflați în căutarea unui loc de muncă.

În primă fază, polonezii vor angaja aproximativ 10 muncitori, care vor constitui nucleul fabricii şi vor urma cursuri de specializare în Polonia. Ulterior fabrica va mai face recrutări de personal, urmând să fie create peste o sută de locuri de muncă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!