Știrile zilei

O fabrică nou-înființată angajează personal

O fabrică deschisă recent în comuna Vernești, care prepară și ambalează dulcețuri, sucuri și batoane de fructe, angajează personal. Anunțul de angajare a fost postat pe pagina de Facebook Mure Buzău.

Potrivit anunțului, fabrica are nevoie de preparatori de gemuri și dulcețuri, preparatori de batoane și fructe uscate și de sortatori de fructe. Salariul brut oferit este de 3000 de lei, iar masa de prânz este asigurată de angajator.

Mai multe relații se pot obine la numărul de telefon 0729 837 400.

Fabrica nou infintata in Vernesti ,angajeaza :
• -Preparator gemuri si dulceturi -2 posturi
• -Preparator fructe uscate -2 posturi
• -Preparator batoane fructe -2 POSTURI
• -Preparator – sortator fructe -2 POSTURI
• De preferinta femei , cu disponibilitate de a se lucra program prelungit, functie de necesitati.
• Se asigura masa de pranz , salariul 3.000 lei brut .
RELATII LA TEL: 0729 837 400

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

8 comentarii

 1. 3000 lei Brut cu program prelungit de 10 ore e bataie de joc. Asta nu mai e munca e sclavie o sa ajungi in timp sa lucrezi pe borcane de gem.

  1. Nu este adevarat.Lucrez in aceasta fabrica, d-nul Tudor este un om deosebit, irele suplimentare sunt platite.Cine nu vrea sa munceasca vorbeste aiurea.Vino si vezi despre ce este vorba,nu arunca cu noroi fara sa stii despre ce este vorba.Cinste acestor oameni care fac ceva………👍

  2. Corect! Mai bine stai acasa. Umbla ieri unu de la primarie, sa gaseasca d-astia ca tine, sa-i roage sa se-nscrie la un salariu pentru stat acasa! Mai era unu care zicea ca face angajari la un birou de spalat borcane. Munca remote! Pe telefon adica. Zicea ca e dispuus sa dea 3000 de euro pe luna, program de 4 ore. Cauta-l pe olx, ca sigur il gasesti, daca nu anul asta, macar pana iesi la pensie tot dai de el.

 2. 3000 de lei brut, adica 1770 de lei net.
  5 zile/saptamana x 4 saptamani = 20 de zile / luna
  1770/20 = 88.5 lei/ zi
  1 zi = 10 ore => 88.5/10 = 8.85 lei/ ora
  1 euro = 5 lei => 8.85/5 = 1.77 euro/ora
  Acum, toti astia care spuneti ca-s oameni corecti si cinstiti s.a.m.d. judecati cu creierele voastre, acolo unde sunt : in afara de Republica Moldova si, poate, Bulgaria si Albania, unde altundeva pe continentul asta credeti ca mai e cineva platit cu 1.77 euro/ora?
  Inflatia fiind de 14%, daca stiti ce inseamna asta.
  Asadar, stimabililor, ce fac cinstitii astia de la Vernesti este bataie de joc, nu-i nici corectitudine, nici respect. Un angajator isi arata respectul fata de angajat prin salariul platit, in timp ce angajatul isi arata respectul pentru angajator prin productivitate. Da’ astea-s treburi complexe, la tara e ok cu 1770 de lei / luna.
  Totusi ar trebui retinut un aspect : vei fi tratat ca sclav exact atata timp cat vei permite!

  1. AI DREPTATE SI CU BANI DATI PE MINCARE RAMII CU 50DE LEI PE ZI ASA CA ESTI SCLAV CU MINCARE DE ACASA .O FI OM DE OMENIE DAR PINA LA BANI CIND TREBUIE SA DEA E POPA ARE BUZUNARELE CU ARICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!