EconomicȘtirile zilei

O firmă din Buzău anunță CONCURENȚĂ serioasă taximetriștilor!

În viitorul apropiat, municipalitatea va investi sume importante de bani pentru a pune la dispoziția buzoienilor un nou serviciu de transport. Este vorba despre achiziționarea unor microbuze cu opt locuri pentru efectuarea de transport în regim taxi. Noul concept va fi pus în practică în cadrul Trans-Bus.

La finalul unei conferințe de presă susținute astăzi la bordul unui autobuz parcat pe platoul din Piața Daciei, primarul Buzăului a anunțat noi măsuri de modernizare și dezvoltare a transportului public de călători. Astfel, în curând, Trans-Bus va cumpăra șase vanuri Mercedes Vito cu cel mult opt locuri, pentru efectuarea de curse în regim taxi.

Principiul este extrem de simplu: grupurile care au nevoie de un taxi mai încăpător vor accesa o aplicație pe telefonul mobil, solicitând un Mercedes Vito din flota Trans Bus. Șoferul va sosi în scurt timp la adresă și își va prelua clienții, transportându-i la destinație.

Transport urban, next level. Taxiul pentru grupuri.

Interesant este că noul tip de transport urban nu prevede plata cash. Clientul va plăti tot prin aplicație, iar șoferul nu va vedea niciun ban.

Cât privește predictibilitatea unei astfel de afaceri, municipalitatea crede că mașinile ar putea fi utile grupurilor de elevi sau navetiștilor.

Vestea îi ia prin surprindere pe taximetriștii care își văd afacerea periclitată. Unii dintre ei consideră că nu au nicio șansă în fața unui gigant precum Trans-Bus, însă primarul Constantin Toma este sigur că serviciile de calitate sunt soluția păstrării clienților: „Pe piață rezistă cel care oferă cele mai bune și mai convenabile servicii”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button