CORONAVIRUSEconomicȘtirile zilei

O firmă din Buzău, investiție URIAȘĂ în nordul țării | Tranzacție record pe piața imobiliară

Reporter Buzoian – Ziarul orașului tău! *** Reporter Buzoian – Ziarul orașului tău! ***  Reporter Buzoian – Ziarul orașului tău! *** 

Romcarbon a achitat circa 800.000 euro pentru a cumpăra proprietatile deținute de Com-Beton pe Calea Chisinăului • Societatea din Buzău a cumpărat și platforma Terom, informează Bună Ziua Iași.

Unul dintre cei mai mari procesatori de mase plastice din Romania, societatea Romcarbon, îsi extinde în mod serios afacerile spre Iasi. După ce, în anii anteriori, compania buzoiană a cumpărat o bună parte din platforma Terom, recent, Romcarbon a investit o sumă considerabilă pentru a achizitiona proprietățile deținute de Com-Beton.

Având în vedere că SC Com-Beton SA se afla în insolvență, Romcarbon a cumpărat proprietatea de la lichidator. Astfel, societatea buzoiana a cumparat proprietatea la un pret de 3.200.000 lei fara TVA. La data de 15.07.2016, Romcarbon a achitat integral suma ofertata, astfel incat in perioada urmatoare urmeaza sa fie perfectat contractul de vânzare-cumparare.

S.C. ROMCARBON S.A. a fost înfiintată în 1952, la Buzău, initial sub denumirea de Chimica, având ca obiect de activitate prelucrarea de materiale plastice. În perioada de dinainte de ’89, Chimica era unul dintre principalii angajatori din Buzău, alături de Contactoare și de întreprinderile din Zona Industrială.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button