Știrile zilei

O greșeală de proiectare pe DJ 203K inundă gospodăriile oamenilor

Bătaia de joc pe care o acuză buzoienii în cazul executării lucrărilor pe DJ 203K, Mărăcineni-Podu Muncii, pare să atingă noi cote. Potrivit unei informări a prefectului Silviu Iordache, rigolele recent executate nu au panta necesară, țin apa și inundă curțile oamenilor din Cernătești și Beceni.

Ploile din ultima vreme dau mari bătăi de cap administrațiilor locale, care nu știu cum să mai stăvilească apa. Curțile se inundă, podurile de tuburi și punțile pietonale sunt măturate de viituri și nici măcar drumurile nou reabilitate nu fac față cantității mari de apă.

O demonstrează inundațiile de astăzi, de la Cernătești și Beceni, acolo unde apa băltește dintr-un motiv halucinant: rigolele de pe DJ 203, drum aflat în reabilitare de aproape trei ani, nu au fost proiectate corect:

„Avem probleme foarte mari cu rigolele recent construite pe DJ203K in localitatile Cernatesti si Beceni. Acestea nu au panta corespunzatoare astfel incat se inunda gospodariile din zona.”, a transmis prefectul județului Buzău.

Între timp, depășit de situație, primarul din Beceni cere ajutorul voluntarilor:

„Avem nevoie de voluntari in izvoru dulce. Cine poate ajuta este rugat sa anunte la 0761622529”

GALERIE FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Pe lângă faptul ca au greșit la proiect lucru normal, lucreaza la drum fel și fel de persoane, nu au idee ce au de făcut, e simplu sa dai din mistrie sa întinzi un ciment turnat din cifa. Nu sunt ingineri de fata când se lucrează, proiectanți, nimeni. Cum naiba sa iasă ceva bun. Unde pui ca ne stricam mașinile și plătim și taxe de drum degeaba, fac naveta zilnic pe acest drum începând de la Beceni la oraș, iar pana la pod Matesti este teroare, mai sus de Beceni nu știu cum mai este drumul dar oricum nu este mai bun. Păcat ca nu face nimeni nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button