Știrile zilei

O groapă din carosabil împlinește o frumoasă vârstă: Să-i urăm „La mulți ani!”

Acest material și-ar dori să fie un pamflet, caz în care ar trebui tratat ca atare.


În Buzău multe nu-s la locul lor, dar oricum nimeni nu mai numără.

Când ieși de pe strada Broșteni și intri în Alexandru Marghiloman, te întâmpină un gard galben, semn că în zonă se lucrează.

Numai că împrejmuirea zace fix în mijlocul intersecției de aproape o lună, deși lucrarea pare terminată. Nimeni nu știe cui aparține, de ce durează atât și când va fi îndepărtat gărdulețul.

Se întâmplă pe strada Alexandru Marghiloman, aia pe care a asfaltat-o Primăria acum doi ani, că arăta ca după război. Companiile care au țevi în subteran au însă cestiuni arzătoare la ordinea zilei: Ba se mai sparge o țeavă, ba și-a uitat un muncitor patentul înăuntru sau mai știu eu ce necaz i s-a întâmplat.

Cert e că în Buzău asfaltul nu poate rezista. Sunt lucrări de intervenție, care pur și simplu trebuie efectuate, fie și cu prețul îngreunării circulației. Când însă lucrarea este abandonată, cetățenii plătesc un cost inutil.

În trecut, Primăria a anunțat că va sancționa companiile care sparg asfaltul pentru a-și întreține rețelele din subteran, în condițiile în care acestea nu respectă anumite reguli. Abandonarea jaloanelor și a logisticii pe carosabil s-ar părea că nu e printre ele.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: