Știrile zilei

O importantă instituție din Buzău face angajări

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Primăria municipiului Buzău scoate la concurs 12 posturi de inspector, consilier și referent. Posturi vacante sunt la Biroul Îndrumare și Control Asociații de proprietari, Biroul Comerț și Transporturi Locale dar și la Serviciul Resurse Umane.

De asemenea, este nevoie de specialiști atât la Direcția de Evidența a Persoanelor cât și la Direcția Economică. Cele mai multe posturi vacante sunt în cadrul Direcției Economice, fiind nevoie atât de specialiști pentru Serviciul de Relații cu Publicul, cât și de inspectori la Seviciul Control, Inspecție și Facilități Fiscale Persoane Fizice și consilieri la Serviciul Control, Inspecție și Facilități Fiscale Persoane Juridice.

Totodată, mai figurează două posturi vacante de referent la Serviciul Prelucrare Date și Încasări din Cadrul Direcției Economice a Primăriei Buzău.

Buzoienii interesați să ocupe un post în Primăria Buzău pot depune dosarele până pe 23 iulie. Apoi, în perioada 24-30 iulie este programată selecția dosarelor.

Cei care vor trece de această etapă vor susține proba scrisă a examenului pe 5 august, iar interviul 3 zile mai târziu. Condițiile de participare dar și bibliografia pentru concurs pot fi găsite pe site-ul instituției.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: