Știrile zilei

O instituție sub teroare: CJAS Buzău

Pentru prima oară de la preluarea mandatului, președintele-director general al CJAS Buzău, Simona Anghel, a vorbit despre presiunile la care sunt supuși, de ani de zile, angajații instituției ce activează într-un domeniu de siguranță națională. Cu lacrimi în ochi, șefa Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău a povestit momentul în care viața i s-a transformat în coșmar.

Fără să pronunțe vreun nume, Simona Anghel, omul care gestionează – s-ar zice că fără probleme – plăți de milioane de lei, a fost de acord să vorbească despre desele vizite la DNA ale colegilor săi:

„Nu vă pot spune decât că am fost citați la DNA, atât eu, cât și câțiva colegi. Am fost chemați în calitate de martori pentru a aduce lămuriri asupra modului în care ne desfășurăm activitatea. Nu este nimeni acuzat, deși nu exclud faptul ca tocmai cei care se apără acum folosind atacul să devină învinuiți”, a povestit președintele CJAS Buzău.

Totul a început după ce în spațiul public au apărut informații privind anumite nereguli în procedura de decontare a medicamentelor compensate. În fapt, echipa de control a CJAS Buzău a descoperit, în 2019, faptul că doi furnizori aflați sub contract cu Casa eliberau rețete compensate nerespectând procedurile în vigoare.

Angajații CJAS Buzău, urmăriți, ieri, la sediul DNA.

Aspecte din raportul care arătau cu degetul înspre cele două farmacii au fost publicate, anul trecut, de către ziarul OPINIA, dar nimeni nu s-a împiedicat atunci de ele. În iunie anul trecu…..CITEȘTE ȘTIREA INTEGRAL PE …www.eBuzău.ro

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close