Administrație Știrile zilei

Un nou Consiliu de Administrație la Compania de Apă

Schimbări importante la vârful celei mai mai importante societăți din subordinea Consiliului Local Municipal Buzău. Începând de astăzi, Compania de Apă S.A. are un nou Consiliu de Administrație, format din cinci membri.

Noua componență a Consiliului a fost validată astăzi în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor, toți membrii votând favorabil pentru noua formulă. Cei cinci membri ai C.A. validați astăzi sunt: Simona Săvulescu, Lucian Sălcuțan, Bogdan Ion, Manuela Zoița și Petruș Hinta. 

De menționat că noua componență a Consiliului de Administrație îi este favorabilă primarului Constantin Toma, care încearcă de aproape doi ani să își impună propria conducere la Compania de Apă.

Membrii Consiliului de Administrație vor primi o indemnizație lunară în valoare de aproximativ 2000 de lei. În schimb, ei au obligația de a participa la ședințele lunare ale consiliului și nicio decizie importantă pentru companie nu poate fi luată fără votul lor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

4 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Sontica referitor la indemnizatie te faci ca ploua mai pune vreo 10 mil ,adica peste 30 la propunerea primarului , de , trebe sa ii rasplateasca

  • O mare companie??? Dacă era privata, înțelegeam, dar asa e doar un mamut de carton în care exista foarte mulți angajați cu salarii mari. Jumătate dintre ei ar trebui concediați, cheltuielile ar trebui reduse, calitatea apei ar trebui îmbunătățită, iar pretul/mc ar trebui redus. În vestul Europei, firmele autorităților locale au profit redus, cât sa le asigure funcționarea și unele investiții.
    Domnule primar, tescaru (cu t mic) când pleacă acasă?

    • Rady , nu te-ar interesa cine sunt angajatii aia multi si cu salarii mari ??? afla de la mine ,sunt toata floarea psd-ista a judetului