Știrile zilei

O nouă intervenție a Companiei de Apă, pe strada Frăsinet

Traficul este din nou perturbat pe strada Frăsinet din municipiul Buzău, după ce echipele Companiei de Apă au intervenit pentru remedierea unei avarii apărute la o conductă.

După cum se poate vedea și în imaginile surprinse în această după-amiază, în zona Iazul Morilor, echipele companiei au efectuat o excavație pentru remedierea defecțiunii. Șoferii care circulă pe banda de lângă axul drumului sunt deviați pe prima bandă.

Potrivit reprezentanților Companiei de Apă, intervenția este necesară pentru remedierea unei avarii apărute în Micro 3 și care afectează consumatorii de la PT16 și PT17. Echipele companiei încă lucrează la remedierea acesteia.

Și luna trecută, pe strada Frăsinet s-a impus o intervenție de urgență, după ce o parte a sistemului de canalizare s-ar fi surpat, existând pericolul prăbușirii.

Circulația pe Frăsinet ar urma să revină la normal în câteva ore.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Dar fac și ei ceva bun în orașul asta? În afara faptului ca ne jupoaie la facturi… Când schimba câte un capac de canalie sa îți strângi centura bine ca ori îți intră roata în canal și îți aplaudă dinții în gura de la zguduit ura ori decolezi ca este pus prea sus fata de asfalt… Un lucru bun nu ar face…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button