Administrație

O NOUĂ STAȚIE DE AUTOBUZ ÎN MUNICIPIUL BUZĂU

Ea va fi amenajată pe strada Frăsinet, vizavi de magazinul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău.

Angajații Urbis Serv lucrează de zor pe strada Frăsinet, acolo unde municipalitatea dorește să amenajeze o nouă stație pentru mijloacele de transport în comun. Ea vine ca răspuns la solicitarea mai multor buzoieni de a avea o stație în apropierea magazinului SCDL, care vinde legume și conserve pentru sezonul rece.

Pentru amenajarea noii stații a fost decupat trotuarul, creându-se astfel o alveolă în interiorul căreia autobuzele și microbuzele pot opri fără a perturba traficul în zonă.

Potrivit reprezentanților Urbis, amplasamentul va fi predat Primăriei săptămâna viitoare, urmând ca stația să devină utilizabilă imediat după recepția lucrării.

Primăria a decis să faciliteze accesul la magazinul SCDL și în împrejurimi pentru buzoienii care circulă cu autobuzul, mai ales că cea mai apropiată stație de mașină se afla la cel puțin 500 de metri distanță. Cel mai mult se vor bucura clienții magazinului, care plecau acasă pe jos, cu sacoșele încărcate sau cu sticlele de conserve pentru iarnă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close